Cruise 2011

Home

Opdateringer
Gæstebog
Kontakt

Min familie

Cruise 2005 I Cruise 2005 II Cruise 2006 "Amalie" 2006 Cruise 2007 Cruise 2008 I Cruise 2008 II Cruise 2009 Cruise 2010 Cruise 2011 Cruise 2012 Cruise 2013 Cruise 2014 Cruise 2015

1. dag

1. dag

I foråret udgik der bud fra kaptn. Broe, at pax. Schmidt, Balslev og Larsen burde holde sig klar til et cruise med det gode skib "LUSK" af Holbæk til afholdelse sidst i maj/først i juni.

Senere indløb beskeden, at "Cruise med LUSK 2011" ville tage sin begyndelse den 2. juni med mødested i Dragør Havn.

Glade og forventningsfulde mødte alle op til det aftalte tidspunkt, og efter at de vanlige høfligheder mv. var udvekslet, sattes kurs mod Nyord.

Turen over Køge Bugt var lidt "bumpet", men kaptn. Broe forklarede, at sådan var det altid, og at det ville blive helt anderledes roligt, når vi nåede til Fakse Bugt. Han havde selvfølgelig ret! Da vi nærmede os Nyord, var der næsten havblik, og den sidste del af dagens tur foregik for motor.

Mange vigtige og særdeles tankevækkende emner blev livligt debatteret undervejs, men, af hensyn til læsernes følelser, skal der ikke her refereres fra samtalerne, idet der måske kunne være grobund for kriser såvel nationalt som internationalt.

I lighed med tidligere sejladser diskede kaptn. Broe op med en lækker aftensanretning - steaks med tilbehør og en velskænket rødvin ad libitum.

Desværre for pax. Larsen, der pludselig blev ramt af en akut overproduktion af mundvand mm., hvorfor han i største hast måtte forlade selskabet for at ofre til Neptun, blev aftensmaden ikke den store oplevelse. Skibslægen, kaptn. Broe, stillede straks diagnosen, søsyge med forsinket opståen. Kort tid efter dette pinlige intermezzo var pax. Larsen frisk igen, dog ikke der, hvor maden skulle ligge!

Dagen efter forlod vi i det skønneste vejr Nyord. Turen gik via Stege Bugt, Ulvsund, Storstrømmen, Smålandsfarvandet og Guldborgsund til Guldborg Havn. En utrolig behagelig tur, hvor vi bl.a. fik besøg af et par marsvin. Igen blev der livligt debatteret ombord, alt imens turen og det gode vejr blev nydt i fulde drag.

På trediedagen fortsatte turen til Karrebæksminde, en ikke særlig lang strækning. Årsagen hertil var at, skipper af private grunden måtte sætte kurs mod hjemstavnen i Holbæk Marina. Karrebæksminde var et ganske godt sted for de tre pax at afmønstre. Pax Larsens hustru kendte havnen fra tidligere besøg og indvilligede i at transportere de tre herrer til hhv. hjem og til passende offentlig transport.

Igen havde vi en fantastisk tur, og alle havde vi store forventninger til "Cruise med LUSK 2012".

 

 

2. dag

2. dag

 

3. dag

Billeder fra turen:

Opdateret den 22-10-2015

Religionsfrit web site

Naviair
DMI
Lofer

ZIP Stat
Flere...

 

 

© Teamsela MMXV. J. Thorsgaard Larsen, DK4600 Køge