Cruise 2009

Home

Opdateringer
Gæstebog
Kontakt

Min familie

Cruise 2005 I Cruise 2005 II Cruise 2006 "Amalie" 2006 Cruise 2007 Cruise 2008 I Cruise 2008 II Cruise 2009 Cruise 2010 Cruise 2011 Cruise 2012 Cruise 2013 Cruise 2014 Cruise 2015

Kattinge Vig

Kattinge Vig

Kattinge Vig

Kattinge Vig

Skipper

Fjerne horisonter

Pax.

Storsejlet

Storsejlet

Hukommelse er en ret sær ting! Det er forholdsvis få ting, jeg husker fra denne tur, men jeg vil efter bedste evne prøve at nedfælde de ting, jeg mener at kunne huske.

Dette år syntes kaptn. Broe, at cruiset skulle udgå fra Roskilde, og der gik, vanen tro, bud ud til den faste stok af tidligere deltagere i sejladsen.

Efter endt høringsperiode blev datoerne sat til 9., 10. og 11. juni og deltagere blev foruden kaptn. Broe pax. Balslev og pax. Larsen.

Den 9. mødte pax. op, fulde af forventning til de kommende dage. Vejret var meget gråt og trist med nogen finregn. Da de traditionelle høfligheder var overståede besluttedes det kun at sejle til Kattinge Vig, kaste anker og tilbringe natten her. Vejret var bare for kedeligt!

Næste morgen var vejret bedre, og vi fik en flot tur gennem Roskilde Fjord til Hundested. Her var pax. Balslev nødt til at afmønstre, da han have uopsættelige gøremål de følgende dage. Jeg mener at kunne huske, at han og hans hustru skulle på besøg i Kina!

Aftenen var kølig med nogen blæst, hvorfor kaptn. Broe og undertegnede indtog aftensmaden på en restaurant.

Næste morgen var vejret simpelthen så flot, at man skulle tro, det var løgn!!

Morgenmaden indtog vi derfor udendørs i det dejligste solskin. Men der var ugler i mosen. Vejrudsigten lovede nemlig regn op ad dagen..

For en gangs skyld fik meteorologerne ret - 100% ret! Der gik ikke mange minutter efter afsejlingen fra Hundested, før regnen satte ind. Stort sagt foregik turen til Holbæk i silende regn. Sur røv! Hyggen havde vi dog bag den lukkede cockpittdør.

Ved ankomst til Holbæk Havn regnede det "skomagerdrenge", og i håbet om en anelse stilstand i nedbøren nød vi en øl, inden jeg var nødt til at afmønstre for at kunne nå toget til Roskilde. Stilstanden udeblev, og jeg blev våd - meget våd!

Bortset fra et noget "anderledes" vejr havde vi nu alligevel en hyggelig tur.

NB: Husk lige, at dette er skrevet med 4 års forsinkelse! Smiley, der blinker

Halleluja....

Styrehuset

Styrehuset

Fiskere

 

 

Opdateret den 22-10-2015

Religionsfrit web site

Naviair
DMI
Lofer

ZIP Stat
Flere...

 

 

© Teamsela MMXV. J. Thorsgaard Larsen, DK4600 Køge