Cruise 2005 II

Home

Opdateringer
Gæstebog
Kontakt

Min familie

Cruise 2005 I Cruise 2005 II Cruise 2006 "Amalie" 2006 Cruise 2007 Cruise 2008 I Cruise 2008 II Cruise 2009 Cruise 2010 Cruise 2011 Cruise 2012 Cruise 2013 Cruise 2014 Cruise 2015

13. september 2005:

Pax. Friis (Den yngre) og Larsen påmønstrede i Hundested, hvor kapt. Broe ventede med MS LUSK. Afsejling kl 1000 med kurs mod Rørvig, hvor kapt. Larsen ventede i MS BALLERINA II.

Derefter fortsattes i konvoj til Nykøbing Sj., hvor sidste deltager på turen, pax. Lillie, påmønstrede MS BALLERINA II.

Sejladsen fortsattes til Kongsøre, hvor selskabet blev bragt i land i kapt. Larsens gummibåd medbringende den nødvendige proviant til en hyggelig sammenkomst i det grønne.

Efter at provianten var sat til livs, og de deraf følgende meninger og sandheder var udvekslet, fortog vi en ekskursion langs kysten indtil en militærlejr (Frømandskorpset) spærrede for videre vandring. På tilbagevejen ønskede kapt. Broe at vise de måbende tilskuere, hvordan man balancerede på et tov udspændt i ca. 2½ meters højde langs en ret stejl, nedadgående skråning. Tovet var så vidt vides ophængt af forannævnte Frømandskorps - formentlig til eget brug.

Den efterfølgende opvisning af rå mandestyrke betog hele selskabet. Beundringen blev ikke mindre, da kapt. Broe hoppede ned fra tovet uden smålig skelen til hverken højde eller skråningens beskaffenhed. For tilskueren så det ud som om kapt. Broe totalt mistede grebet i tovværket, styrtede ukontrolleret til jorden og rullede tilsyneladende nærmest sanseløs ned ad skråningen. Naturligvis var alt under fuld kontrol. Under rulningen lykkedes det ham endog at bortskaffe sig sine briller uden, nogen af de tilstedeværende opdagede det! Stor kunst, ville nogen garanteret hævde. Efter endt rulning erklærede kapt. Broe sig uskadt, samlede sine briller op og sagde: "Dem kan jeg sgu' ikke undvære. Jeg kan ikke se en skid uden..!" Lidt blod på hænder, ben og hovedet var der ingen af de tilstedeværende, der havde fantasi til at gætte, hvordan var kommet, men et er sikkert: En stor oplevelse var det at se denne demonstration af elitens fantastiske råstyrke, smidighed og snilde.

Det utrænede øje ville sikkert have opfattet det, som en halvfuld militærnægter på slap line - hvilket selvfølgelig var helt ude i skoven!

Således berusede af dagens oplevelser gik alle snart igen ombord på LUSK og nød aftensolens sidste stråler over en kop øl inden, kursen blev sat mod hhv. Nykøbing Sj. og Holbæk.

Vel ankommet til Holbæk Marina og efter at have chikaneret Orøfærgen en anelse blev vi afhentet af en meget venlig kvinde (kapt. Broes samlever), som sørgede for behagelig transport til Holbæk Banegård, hvorfra DSB klarede den videre transport til vores respektive bopæle.

Alt i alt en pragtfuld dag i det skønneste vejr og med masser af gode og inspirerende oplevelser. Tak for det!.

PS. Desværre havde kapt. Broe, uden ond vilje naturligvis, glemt at invitere Johannsen med på turen, hvorfor en undskyldende telefonopringning var nødvendig. Johannsen, som er kendt for at være en meget venlig og forstående person, gav udtryk for ikke at være det fjerneste ked af at være blevet glemt! Forstå lige den...!!?

 

 

Opdateret den 26-05-2015

Religionsfrit web site

Naviair
DMI
Lofer

ZIP Stat
Flere...

 

 

© Teamsela MMXV. J. Thorsgaard Larsen, DK4600 Køge