USA

Home
USA 1987
USA 1992
USA 1994
USA 1997

Opdateringer
Gæstebog
Kontakt

Min familie

Vi har været i USA 4 gange, nemlig i:

USA 1987 USA 1992 USA 1994 USA 1997

3 gange har vi bevæget os rundt efter kør-selv-pricippet. I 1992 rejste vi med Tjæreborg Rejser til Florida. Under opholdet her fløj vi til New York på familiebesøg - alt mens hurrycane Andrew hærgede Florida.

Ekstra Bladet skrev den 9. december 2012

 

Grand Canyon

Kløften Grand Canyon regnes for et af verdens største naturskabte underværker og er i dag et af USA's mest populære turistmål med mere end fem mio. besøgende om året. Kløften har en helt særlig rød farve, men det, der gør den ekstra spektakulær, er de mange udsigtspunkter på både syd og nordkanten, hvor man kan se hele 1600 m ned i dybet.

 

Links:

www.highways-usa.com

www.nps.gov/grca/index.htm

Vi var der i...

1987

 

1994

Alcatraz "The Rock"

Fængslet, som ligger på en lille ø i San Francisco-bugten, var kendt for et barsk miljø og for at være flugtsikkert. En lang række  af USA's værste kriminelle har siddet her, bl.a. gangsterbossen Al Capone. Fængslet lukkede i 1963 og fungerer i dag som en turistattraktion med over 1,5 mio. gæster hvert år. Du kan komme til øen med færge.

 

Links:

www.alcatrazcruises.com

www.alcatraztherock.com

1994

Mount Rushmore

USA har kort, men rig historie, og det elsker amerikanerne at hylde. Mount rushmore er måske et af de bedste eksempler på dette, hvor de første 150 år af landets historie er symboliseret ved enorme klippeudhugninger af de fire første amerikanske præsidenter. Over 3 mio. mennesker vælger hvert år at besøge Mount Rushmore.

 

Link: www.nps.gov/moru/index.htm

1997
Kennedy Space Center

Kennedy Space Center er NASA's affyringskompleks, som bl.a. har sendt den berømte Apollo 11 rumfærge til månen tut/retur. Ved komplekset ligger Kennedy Space Center Visitor Complex, hvor man som gæst kan lade sig fascinere af rumfartens historie, se autentiske film fra rummet og komme på bustur helt ud til de aktive affyringsramper.

 

Link: www.kennedyspacecenter.com

1992
Roswell

Interesserer du dig for ufo'er og konspirationsteorier, skal du et smut forbi byen Roswell i New Mexico. Verdens nok største ufo-historie fandt vej til avisforsiderne i 1947, hvor en ufo med aliens efter sigende skulle være styrtet til jorden uden for Roswell. I dag er der opført et helt museum i byen, der omhandler episoden. Eventyreren Felix Baumgartner landede i Roswell, da han udførte verdens højeste frie fald.

 

Link: www.roswellufomuseum.com

Vi har ikke været der.

Graceland

Ingen over, ingen ved siden af. Sådan beskriver mange det kæmpestore musikikon Elvis Presley i Memphis, hvor Elvis endte sine dage, har man ført begejstringen et skridt videre. Her kan du besøge Elvis Presleys hjem, Graceland, se hans private samling af biler og endda hans private jetfly.

 

Link: www.elvis.com

1997

Religionsfrit web site

Naviair
DMI
Lofer

ZIP Stat
Flere...

 

 

© Teamsela MMXV. J. Thorsgaard Larsen, DK4600 Køge