Cypern 1987

Home

Opdateringer
Gæstebog
Kontakt

Min familie

Cypern 1987 Cypern 1988

Hvor svært ku' det egentlig være?!

Vi fik i 1987 mulighed for en hurtig ferie til Cypern. Billetter med MALÉV via Budapest til Larnaca, leje en bil, køre til Ayia Napa, finde et hotel. BUM, så var den ferie i gang og varede i 5 dage.

Bevares! Man skulle jo lige vænne sig til at køre i "den forkerte side" af vejen - hvilket faktisk var nemmere end forventet.

Udover ophold ved stranden kørte vi ture rundt på øen og besøgte således også Nicosia - den delte by. Man kunne godt passere Den grønne Linie mellem den græske og den tyrkiske bydel, men det var forbundet med en del bureaukrati, og vi valgte at forblive på den græske side. Tyrkerne virkede dengang ikke specielt gæstfrie overfor gæster fra "den anden side".

En dag, hvor vi var på tur, havde vores datter - vist nok i forventning om et ophold ved en badestrand - kun iført sig sin badedragt og et håndklæde. Men sulten meldte sig, og vi stoppede i en lille landsby for at spise frokost. Kunderne på stedet bestod af ældre mænd, som var ved at tabe både næse og mund, da de så hende! Badedragten, som nok var hotteste mode dengang, var slidset godt op over lår og hofter, og hun kæmpede en brav kamp for at dække sig så godt som muligt for de nysgerrige/lumre blikke. Vi blev ikke længere på stedet end nødvendigt var!

Omtale af hjemrejsen via Budapest kan du se via dette LINK.

 

 

 

Opdateret den 26-05-2015

Religionsfrit web site

Naviair
DMI
Lofer

ZIP Stat
Flere...

 

 

© Teamsela MMXV. J. Thorsgaard Larsen, DK4600 Køge