Zell am See 1978

Home

Opdateringer
Gæstebog
Kontakt

Min familie

"BANANEN"Ja, ja..!! Nu står der godt nok Zell am See, men vi boede faktisk i en "forstad", der hed Schüttdorf. For god ordens skyld boede vi på Hotel Schütthof.

Vi var en flok kolleger, nogle med påhæng - andre uden, der gennem Spies Rejser havde fået et tilbud, vi ikke kunne afslå..!!

For mit og flere andres vedkommende var det første gang, vi skulle afprøve den ædle kunst: At stå på ski.

Efter et par dages intensiv træning på skiskolen, føltes det som om, man bare var født til at stå på ski. Det kørte bare. Men ak og ve! Om torsdagen gik det galt for mig. Et hændeligt uheld. Jeg stod HELT STILLE, men blev ramt på min venstre ski af en kollega lidt ude af kontrol. Dette medførte et langsomt vrid i benet, og jeg kunne ikke stå op længere. Det gjorde sgu' ondt i knæet!

Her kunne følge en lang tænderskærende historie, men det gider vi ikke høre på. Det korte af det lange var: Jeg blev transporteret ned til liftstationen i "bananen" og efter videre nedtransport i liften, gik turen i ambulance til skadestuen, hvor lægen lyste op i et stort smil, mens han plastrede mig ind i gips fra ankel til hofte. Jo, det Gule Sygesikringsbevis kunne de godt lide på de kanter!!

Skaden, forstrakte ledbånd, hyggede jeg mig gevaldigt med de næste 5-6 måneder. Oplevelsen dæmpede dog på ingen måde min lyst til skiløb, så i 1979 var vi afsted igen. Denne gang til Zauchensee.

Hvis det lykkes mig at finde fotografiske minder fra turen, bliver de præsenteret herunder.

Opdateret den 26-05-2015

Religionsfrit web site

Naviair
DMI
Lofer

ZIP Stat
Flere...

 

 

© Teamsela MMXV. J. Thorsgaard Larsen, DK4600 Køge