Tåsinge

Home

Opdateringer
Gæstebog
Kontakt

Min familie

Udsigt over Svendborgsund fra campingpladsen

Udsigt mod Svendborg

På campingpladsen

DUMME SVIN, SVINDLER, SATANS OSSE..ØV..!!

Det var nogle af de velmente ord, der blev luftet ved køkkenbordet den dag i juni måned 2005, da brevet fra "Dansk Vestindiens Rejser" kom med posten.

Vi havde booket et tilbud, som bare var TILBUDDET over alle tilbud. Planen var, at vi skulle rejse til St. Croix om lørdagen som brevet ankom om torsdagen. Man meddelte kort, at Dansk Vestindiens Rejser var gået konkurs, alle rejser var aflyste, og evt. krav vedr. økonomiske tilgodehavender skulle rettes til Rejsegarantifonden.

Sy'fynsk idylNu var gode dyr jo rådne! Vi måtte finde på noget andet. Resultatet blev, at vi tog campingvognen og kørte til Tåsinge til Vindebyøre Camping - en særdeles dejlig plads beliggende i de smukkeste omgivelser.

Hvis man endelig skal sige noget negativt om pladsen, og det skal man vel, så må det være, at man om aftenen i den grad blev hærget af myg! Om det skyldtes den på pladsen liggende sø, skal jeg lade være usagt, men højst irriterende var det!

Nu er der ikke noget, der er skidt uden, det er godt for noget andet.

Vi havde faktisk en rigtig god og solrig uge på Tåsinge med flere cykelture i den flotte natur.

Sankthansaften blev faktisk den flotteste i mands minde. Og på campingpladsen var der arrangeret fællesspisning og bål. Hyggeligt!!

En dag tog vi med "M/S Helge", som sejler mellem Svendborg og Valdemars Slot. Flot tur!

Sejltur med "Helge", Thurø Sund

Anløbsbroen ved campingpladsen

Valdemar Slot

Opdateret den 26-05-2015

Religionsfrit web site

Naviair
DMI
Lofer

ZIP Stat
Flere...

 

 

© Teamsela MMXV. J. Thorsgaard Larsen, DK4600 Køge