Sanddobberne

Home

Opdateringer
Gæstebog
Kontakt

Min familie

2010

Det hændte sig i dagene 18. - 28. maj, at vi lavede en aftale om, at vi skulle mødes med en god, gammel kollega, der camperede på DCU's campingplads, Sanddobberne.

Samtidig havde vores søn og svigerdatter brug for lidt praktisk hjælp og støtte til opsætning af deres nyindkøbte campingvogn med tilhørende fortelt, hvorfor de også indfandt sig på campingpladsen.

Det blev et hyggeligt og godt ophold med masser af dejlige timer sammen med bl.a. leg på stranden og en tur til Vejrhøj.

Da de unge igen var taget hjem, cyklede vi lidt rundt i omegnen, hvor Dragsholm lige skulle beses endnu en gang, Senere kørte vi en tur gennem Kalundborg og rundt på både Røsnæs og Asnæs.

Campingpladsen har vi besøgt et par gange før. Den ligger dejligt i skøn natur, men lidt langt fra indkøbsmuligheder. Nærmeste by er Fårevejle. Butikken på pladsen kan vel bedst beskrives som en "nødløsning". Visse standpladser henligger i dyb skygge dagen lang, og er derfor ikke pladser for os, men retfærdighedsvis skal det understreges, at det langt fra gælder for alle standpladser.

 

 

Opdateret den 26-05-2015

Religionsfrit web site

Naviair
DMI
Lofer

ZIP Stat
Flere...

 

 

© Teamsela MMXV. J. Thorsgaard Larsen, DK4600 Køge