Lofer 2011

Home

Opdateringer
Gæstebog
Kontakt

Min familie

"Forellenstube"

Dims - klokketårn - på taget af "Eva Maria"

"Forellenstube"

Vejen op til Loferer Alm

Så nåede vi frem til det, der senere, desværre, skulle vise sig at blive vores sidste skiferie.

Vores ophold i Lofer på Forellenstube startede, for vores vedkommende, torsdag den 3. februar, idet vi havde valgt at køre dertil i egen bil. Vennerne, som også denne gang havde valgt at flyve, dukkede først op lørdag den 5.

Vi var heldige at kunne få vores værelse allerede om torsdagen fordi, familien, der ellers først skulle flytte ud lørdag, var nødt til at tage hjem før tid. Skidt for dem - godt for os!

Vores ide med at køre i bil til Østrig grundede sig i et ønske om at være "lidt mere turist" i Tyskland. Det var lidt af en fuser. Vi fandt ret hurtigt ud af at Tyskland er, for at sige det rent ud, røvkedelig ved vintertide! Derfor ankom vi til Lofer tidligere end, vi egentlig havde tænkt os.

Opholdet var på alle måder helt perfekt. Op til vores ankomst havde det sneet en hel del, men vejret viste sig fra sin positive side, mens vi havde brug for det. Selskabet bestod jo af 50-50 dele af skiløbere og solnydere/livsnydere.

Fredagen før hjemrejsen fik vi en "hjerneblødning". Vi besluttede at droppe skiløb og alt andet til fordel for en bustur til Salzburg. Det kunne vi såmænd godt have sparet os! Byen er altså ret kedelig om vinteren. Vi vandrede lidt rundt i et gråt og trist vejr indtil, vi fandt et sted, hvor vi kunne få "en kop øl" inden, turen gik tilbage til Lofer

Ferien sluttede den 12., hvor vennerne lod sig transportere tilbage til hjemstavnen med hhv. taxi og fly. Vi andre var først hjemme i "reservatet" den 13.

Fyrværkeri ved skiskolernes ugentlige fest

Et strejf af aftensol på bjergtinderne

"Eva Marie" (bagsiden)

"Forellenstube"

"Forellenstube" med Alm Bahn I i baggrunden

 

Opdateret den 26-05-2015

Religionsfrit web site

Naviair
DMI
Lofer

ZIP Stat
Flere...

 

 

© Teamsela MMXV. J. Thorsgaard Larsen, DK4600 Køge