Frankrig 2003

Home

Opdateringer
Gæstebog
Kontakt

Min familie

Den nye indkørsel til Camping la Résidence d'été Camping la Résidence d'été, restaurant

Camping la Résidence d'été, poolområdet Camping la Résidence d'été, restaurant

Saint-Rèmeze Camping la Résidence d'été, figentræ

Brandslukningsfly Mont Ventoux

Mont Ventoux Flot gammel landsby

Flot gammel landsby På køretur i Provence

Bjergene ved St. Montan St. Montan

St. Montan Broen over Ardeche ved St. Martin

Fra den 16.08 til den 02.09 var vi igen i Saint-Rèmeze og boede - selvfølgelig - på Camping la Résidene d'été. Fantasiforladt..?! Overhovedet ikke!! Stedet var det bedste sted for hvile, fordybelse og afslapning. Desuden var værtsparret, Allan og Zahia, i absolut særklasse. Zahias "tryllerier" i køkkenet kan kun roses i høje toner. En anden hyggelig foreteelse var torsdagenes fællesspisning, hvor gæsterne hyggede sig bravt - ofte til ud på de små timer!

Igen havde vi flere ture rundt i den skønne egn. St. Montan, ikke langt fra Saint-Rèmeze, var efter mange års fraflytning nærmest en spøgelsesby, men nu var folk begyndt at flytte tilbage og renovere husene med det resultat, at også turisterne begyndte at srømme til. I byen indrettede også Allan (campinfatter) et bageri og en lille cafe. Byen ligger i et utroligt smukt, bjergrigt terræn.

Endnu en gang var vi lige et smut forbi Mont Ventoux. Flot, som altid!

Ikke mange gæster tilbage i begyndelsen af september!

Lidt drama oplevede vi en dag, da vi hørte en masse udrykningskøretøjer passere tæt forbi campingpladsen og så en røgsøjle stige tilvejrs relativt tæt byen. Lidt senere så vi fly cirkle i nærheden af røgen og konkluderede, at der nok var tale om en skovbrand. Ved forespørgsel i receptionen fik vi at vide, at vi skulle tage det roligt og, at vi ville blive underrettet, hvis en evakuering kom på tale.

Det viste sig senere, at der havde være brand i et øde område ca. 5 km vest for byen, og at branden, der skyldtes "menneskelige aktiviteter", var blevet slukket i løbet af få timer.

Sidst på ferien - eller var det på vej hjemad? - modtog vi besked om, at en af vores gode venners mor var død og skulle begraves i Viborg. Vi var så tæt på, at det faldt helt naturligt at lægge vejen forbi inden, vi fortsatte mod Køge.

 

Opdateret den 26-05-2015

Religionsfrit web site

Naviair
DMI
Lofer

ZIP Stat
Flere...

 

 

© Teamsela MMXV. J. Thorsgaard Larsen, DK4600 Køge