Stjernetegn

Home

Opdateringer
Gæstebog
Kontakt

Min familie

Forståelse kræver ofte baggrundsviden. Måske kan der findes et fingerpeg her

Vandmanden

20. januar - 18 februar

Vandmanden har en opfindsom forstand og er tilbøjelig til at være fremskridtsvenlig. Vandmanden lyver en del. På den anden side er vandmanden tilbøjelig til at være skødesløs og upraktisk, hvorfor han laver den samme fejl gang på gang. Folk synes, vandmanden er dum.

Fiskene

19. februar - 20. marts

Fiskene har en livlig fantasi og tror tit, han bliver forfulgt af politi og PET. Fiskene har kun lidt indflydelse på sine venner. Folk foragter Fiskene fordi, han-fiskene praler af deres potens. Fiskene mangler selvtillid og er stort set kujoner. Fiskene gør grusomme ting mod mindre dyr.

Vædderen

21. marts - 19. april

Vædderen er foregangsmand og nærer foragt for de fleste mennesker. Vædderen er hidsig, utålmodig og hånlig overfor andres råd. Vædderen er ikke særlig rar.

Tyren

20. april - 20. maj

Tyren er praktisk og ihærdig. Tyren har en stædig udholdenhed og arbejder som bare Helvede. De fleste mennesker synes, Tyren er stivnakket og tykhovedet. Tyren har dårlig ånde, armsved, lugter og fiser meget.

Tvillingerne

21. maj - 20. juni

Tvillingerne er en hurtig og intelligent tænker. Folk kan lide Tvillingerne fordi, Tvillingerne er biseksuelle. Tvillingerne er tilbøjelig til at forvente for meget af alle situationer. Dette betyder, at Tvillingerne er billige. Tvillingerne er kendte for at begå blodskam.

Krebsen

21. juni - 22. juli

Krebsen er sympatisk og forstående over for andre folks problemer. Krebsen synes, andre er naive fæ. Krebsen udsætter altid alting. Det er derfor, Krebsen aldrig laver noget af sig selv. De fleste modtagere af socialhjælp er Krebsen.

Løven

23. juli - 22. august

Løven anser sig selv for den fødte leder. Andre synes, Løven er påtrængende. De fleste Løven er blærerøve. Løven er forfængelig og afskyr ærlig kritik. Løvens arrogance er forfærdelig. Løven stjæler.

Jomfruen

23. august - 22. september

Jomfruen er den logiske type og hader uorden. Denne pernittengrynholdning er modbydelig over for Jomfruens venner. Jomfruen er kold og følelsesløs, og falder af og til i søvn under elskov. Jomfruen kan blive gode buschauffører.

Vægten

23. september - 22. oktober

Vægten er en kunsteriske type og er ikke særlig realistisk. Hvis Vægten er en mand, er han mere end almindelig tvivlsom. Vægtens chancer for arbejds- og pengemæssig vinding er fremragende. De fleste kvindelige Vægten er gode prostituerede. Alle Vægten har kønssygdomme.

Skorpionen

23. oktober - 21. november

Skorpionen er skarpsindig i forretningsanliggender, og man kan stole på Skorpionen. Skorpionen vil opnå successens højeste tinder pga. sin totale mangel på moral. De fleste Skorpionen bliver myrdet før eller siden.

Skytten

22. november - 21. december

Skytten er optimistisk og entusiastisk. Skytten satser dumdristisk på sit held, nok fordi man mangler talent. De fleste Skytten er fordrukne, drankere eller narkomaner. Folk griner en del ad Skytten.

Stenbukken

22. december - 19. januar

Stenbukken er konservativ og bange for at tage en chance. Stenbukken laver sjældent noget som helst og er doven. Der har aldrig eksisteret en Stenbukken af blot mindre betydning. Stenbukken bør undgå at stå stille for længe, da hunde ellers tror, Stenbukken er et træ, og pisser på ham.

 

Religionsfrit web site

Naviair
DMI
Lofer

ZIP Stat
Flere...

 

 

© Teamsela MMXV. J. Thorsgaard Larsen, DK4600 Køge