Benalmadena 2009

Home

Opdateringer
Gæstebog
Kontakt

Min familie

"Mediterra" Udsigt fra lejligheden

"Mediterra" Udsigt fra altanen

Hyggestund på altanen Hvile nær poolen

Hvile nær poolen Ved kysten

Ved kysten Ved kysten

I Torremolinos Benalmadena Pueblo

Kløften i Ronda Landskabet ved Ronda

Tyrefægterarenaen i Ronda Skulptur ved Tyrefægterarenaen

Thi, det hændte sig i dagene 04/08 - 11/08, at vi var i Spanien sammen med Solvejg og Jan. Vi boede i en DTS-lejlighed, nr. 425, i komplekset, "Mediterra", i området, Benalmadena.

Lejligheden var perfekt til fire personer, og man kan simpelthen ikke finde noget at klage over desangående. Komplekset var også perfekt. Rent, pænt og velholdt må være nøgleord, der dækker beskrivelsen.

Dagene blev brugt på afslapning, livsnydelse, køreture rundt langs stranden, køreture til nogle af de forskellige byer i omegnen samt til shopping. Blandt byerne kan bl.a. nævnest: Mijas, Ronda og Puerto Banús.

Mijas, også kendt under navnet, Den Hvide By, er da bestemt et besøg værd, meeen  byen er altså meget turistet!! Det tager man selvfølgelig ikke skade af ved et enkelt besøg!

Ronda er også temmelig turistet, men virker alligevel på flere måder mere autentisk. Her findes en stor tyrefægterarena samt et interessant museum for tyrefægtningens ædle kunst. Byen gennemskæres af en meget smal og dyb kløft. Fantastisk natur!

Al forplejning undtagen frokost indtog vi i lejlighede. Aftensmad lavede vi på skift: Fruerne tit og ofte - herrerne en enkelt gang! Jo, jo, man deltes skab om opgaverne!!!

Med i lejemålet af lejligheden var der også inkluderet  en bil. Bilen blev udleveret i Malaga Lufthavn ved ankomsten og afleveret samme sted - med fuld tank - ved afrejsen. Genialt!

Sammenfattende havde vi et pragtfuldt ophold med megen hygge, afslapning og indholdsrig tale.

Solvejg Jan

Birgit Jørgen

Gade i Mijas

I Mijas

Puerto Banús

Puerto Banús

Lamborghini i Puerto Banús

Torremolinos

Torremolinos

Torremolinos...?

Bemalmadena Pueblo..?

Opdateret den 26-05-2015

Religionsfrit web site

Naviair
DMI
Lofer

ZIP Stat
Flere...

 

 

© Teamsela MMXV. J. Thorsgaard Larsen, DK4600 Køge